Sofia Haag

Mid-Week Moodboard

MÅL
 Bli mer morgonpigg. Jag är troligtvis den segaste personen jag vet om och sätter jag klockan på sju kommer jag antagligen komma upp mellan 1-3 timmar senare. JA det kan alltså ta tre timmar för mig att komma upp på morgonen. Förstår ni hur sjukt det är? Jag fattar knappt själv. Men vill verkligen bli mer morgonpigg och kunna gå upp tidigare och gå upp direkt när klockan ringer. Detta betyder även att jag måste somna tidigare på kvällen och inte runt halv två som jag i vanliga fall gör...

 Prioritera bättre. När jag presenterat detta för mina vänner har jag sagt det som att jag ska "kolla mycket mindre på netflix" och alla har tittat förskräckt på mig och trott att jag ska ta bort Netflixdelen helt ur livet. Så är inte fallet. Det kan verkligen hända ofta att jag streckkollar serier som tillexempel Friends eller Modern Family och då samtidigt kollar mobilen, somnar etc och missar cirka alla avsnitt. Det jag menar är att jag vill kunna prioritera att tillexempel läsa, skriva, blogga etc och kolla färre avsnitt hehe.

 Börja träna. Eller okej det var verkligen att ta i. Träna har aldrig varit min grej och kommer troligtvis inte heller bli men tänker snarare typ börja springa eller powerwalka. Tillexempel om jag följer punkt nummer ett och blir mer morgonpigg skulle jag kunna börja springa vid floden på morgonen. Ca 100% säkert att detta inte kommer bli av men det kändes som en fin tanke i alla fall!

WANTIES
♥ Nya festkläder. Egentligen nya kläder över huvudtaget men framförallt lite nya kläder att gå ut i. Paris nattliv är ju en extremt stor del av helgen och har verkligen alltid samma kläder på mig. Jag vet att det finns större dilemman att ha men det skulle vara kul. Gällande vanliga kläder skulle jag vilja hitta ett par snygga slitna jeans och lite nya toppar.

 ♥ Chokers. Gäller samma här. Nu har jag ganska många chokers men ändå samma dag ut och in, skulle vara kul med lite nya (och större).

VAD JAG SER FRAM EMOT
♥ Flytten. Flyttar faktiskt på Söndag till en ny studio, denna ligger bara ca tio minuter från där jag bor nu men denna ligger på Ile Saint Louis vilket innebär att jag 1) blir ö-bo (hehe älskar att säga det) 2) kommer bo cirka tio sekunder från floden. 

♥ Plugga mode. På ett sätt är jag lite nervös, när jag skulle börja på Sorbonne och plugga franska visste jag väl i stort sett vad jag hade framför mig i pluggväg. Nu har jag egentligen ingen aning, jag vet ju att det är fashion & business men vet ändå inte vad som kommer hända; vilka man kommer träffa, hur skolan kommer vara, vad jag kommer tycka etc. Samtidigt känns det ju jättekul då det blir ett helt nytt kapitel i livet. Skolan börjar dock om tre veckor så har ju en hel del tid att vara ledig på och då kommer jag bland annat åka till Sverige en vecka, mys!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas