Sofia Haag

Mid-Week Moodboard

Bilder från min Tumblr!

TANKAR INFÖR 2017
Jag är mycket taggad på detta år. 2016 handlade mycket om att flytta till Paris, två gånger till och med, så det var ju det stora för det året. Nu har jag varit här i snart fyra månader och börjar få mer av ett liv här i staden; lärt känna nya människor, lärt mig en hel del franska etc så detta år kommer väl handla mycket om vad som händer härnäst i Paris. Eftersom min franskakurs på Sorbonne tar slut om några veckor och mitt lägenhetskontrakt går ut samtidigt kommer det ske lite förändringar:

- Har fixat med ny lägenhet, vilket (till alla som undrar) inte är speciellt svårt här eftersom det handlar om andrahandskontrakt, finns jättemånga sätt att hitta här. Min nya lilla studio kommer ligga på Ile Saint-Louis vilket är en av öarna i mitten av Paris, blir alltså granne med Notre Dame skulle man kunna säga! Kontrakt och sånt är inte skrivet än men det kommer nog ske vilken dag som helst!

- Har sökt in till en halvårig modekurs på ESMOD. Foundation Course in Fashion Design & Business och nu har jag kommit till nästa del i antagningen. Ska göra en kreativ presentation och skicka in tills helgen och just det här med kreativa presentationer är man ju lite av en expert på så det ska bli jättekul att göra. Går runt och tänker hur jag ska lägga upp den, vilka bilder jag ska använda etc. Så det känns som nya och roliga förändringar som kommer ske. Bara att stanna här i Paris i vår är ju en dröm. Wish me luck!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas